Plan je bezoek

Vanwege het coronavirus zijn we tijdelijk een E-kerk. Wil je live aanwezig zijn, schrijf je dan in! Jouw ingeplande afspraak is per persoon. Kom je met meer mensen, plan dan per persoon een afspraak in. Op deze manier hebben we genoeg plek en kunnen we de juiste zitplaatsen reserveren. Kun je geen afspraak meer inplannen dan is het maximum aantal personen voor die dag bereikt.

Voor vooraf geregistreerde kinderen van 0 t/m 15 jaar is er kinderprogramma. Gebruik het invulveld ‘aanvullende informatie’ om uw kind met naam en leeftijd te registeren. Vanwege de corona richtlijnen hanteren we een maximum aantal kinderen per ruimte.

Mocht je vanwege (milde) klachten die passen bij de symptomen van COVID-19 of om een andere reden niet kunnen komen, stuur dan een e-mail naar info@vorijnmond.nl of bel 06-24170689.

Inschrijfopties:
Woensdag van 19.30 tot 20.30 uur (online via Zoom)
Zondag van 11.00 tot 12.00 uur

 

 


Hoe werkt het:
Selecteer  eerst de datum en tijd wanneer je wilt komen. Is de tijd niet meer beschikbaar dan is het maximum van 40 personen helaas bereikt of is vervallen in verband met de coronamaatregelen.

Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met belangrijke informatie. Lees de bevestiging voor aankomst goed door.

Victory Outreach Rijnmond werkt samen met

Aankomende activiteiten

Geen activiteiten.

Pin It on Pinterest

Share This

Vind je Victory Outreach leuk?

Deel het dan met je vrienden!