Plan je bezoek

Vanwege de feestdagen een aangescherpte Corona maatregelen vervallen in december en januari een aantal samenkomsten. Vanaf zondag 10 januari 2021 bent u elke zondag live of online weer van harte welkom. We kijken ernaar uit

Vanwege het coronavirus zijn we tijdelijk een E-kerk. Wil je live aanwezig zijn, schrijf je dan in! Per samenkomst kunnen er 30 personen aanwezig zijn. Jouw ingeplande afspraak is per persoon. Kom je met meer mensen, plan dan per persoon een afspraak in. Op deze manier hebben we genoeg plek en kunnen we de juiste zitplaatsen reserveren. Tijdens de samenkomst is er helaas geen kinderopvang aanwezig.

Mocht je vanwege (milde) klachten die passen bij de symptomen van COVID-19 of om een andere reden niet kunnen komen, stuur dan een e-mail naar info@vorijnmond.nl of bel 06-24170689..

Inschrijfopties:

Woensdag van 19.30 tot 20.30 uur
Zondag van 11.00 tot 12.00 uur
 


Hoe werkt het:
Kies de datum en tijd dat je wilt komen. Is de tijd niet meer beschikbaar dan is het maximum van 30 personen helaas bereikt. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met belangrijke informatie. Lees de bevestiging voor aankomst goed door.

VOR-West werkt samen met

Aankomende activiteiten

Geen activiteiten.

Pin It on Pinterest

Share This

Vind je Victory Outreach leuk?

Deel het dan met je vrienden!