KINDERKERK

Kinderkerk – Plan je bezoek

Selecteer de datum en tijd wanneer je wilt komen. Is de tijd niet meer beschikbaar dan is het maximum aantal helaas bereikt of mogelijk komen te vervallen.

Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met belangrijke informatie. Lees de bevestiging voor aankomst goed door.

Voor vooraf geregistreerde kinderen van 0 t/m 9 jaar hebben wij een kinderprogramma. Gebruik het invulveld ‘aanvullende informatie’ om uw kind met naam, leeftijd en eventuele allergieën te registeren. We hebben ruimte voor een maximum aantal kinderen per ruimte. Mocht de inschrijving vol zijn, dan laten we dit weten.

Belangrijke informatie
We heten u van harte welkom in Victory Outreach Rijnmond! We bidden en geloven dat onze kerk een thuishaven is en wordt voor velen. Hierin is onze Kinderkerk met bijbelonderwijs, liefde en aandacht onmisbaar. Bij deze ontvangt u onze huisregels met de vraag om deze met uw zoon/dochter te bespreken: 

Registratie; bij uw registratie  kunt u de naam en leeftijd van uw kinderen in de aanvullende informatie opnemen. Niet geregistreerde kinderen kunnen helaas alleen in overleg met de Host naar de kinderkerk. 

Brengen; Vanaf 10.45 uur kunt u uw zoon of dochter brengen naar het kinderlokaal op de 1e verdieping. Voor de kinderen van 0-3 jaar kunt u bij aankomst een registratieformulier invullen.

Hygiëne; Als u het lokaal van 0-3 jaar wil betreden, maak dan gebruik van de blauwe slofjes. Ze zijn beschikbaar in het kinderlokaal.

Verschonen; wij vragen u om uw kind tot 3 jaar voor het brengen te verschonen. In het invalidetoilet op de begane grond is er een verschoonplek aanwezig

Waardevolle spullen; mocht uw kind in het bezit zijn van o.a. een mobiele telefoon dan kunt u deze voor aankomst in het kinderlokaal innemen. Dit om schade en of verlies te voorkomen.

Ophalen; aan het eind van de samenkomst worden de kinderen direct en alleen door een volwasene opgehaald.

Belangrijk! Vanwege de veiligheid van uw kind en het gebruik van het gebouw, is het belangrijk dat u, voor en na afloop van de samenkomst, toezicht houdt op uw kind(eren).  Het gebruik van de trap naar boven en de Kinderkerk is zonder toezicht van een volwassene is niet toegestaan.

Eten; wij vragen u om iets mee te nemen voor de lunch voor uw zoon of dochter. Voor iederen is er na afloop een hapje en drankje die we van te voren bij de kinderen uitdelen. Het kan voorkomen dat het eten niet bij alle kinderen in de smaak valt.

Zonbescherming; bij mooi weer gaan we naar buiten. Wij zullen de kinderen insmeren met zonnenbrand (factor 50). Mocht dit een probleeem zijn of is uw kind allergisch kunt u dit aangeven.

Bouw je mee? We willen alle ouders vragen om minstens 1 x per 4/6 weken bij de Kidz GANG  te ondersteunen. Bij de Host ligt een rooster waarin u uw beschikbaarheid aan kunt geven. Voor vragen kunt u contact opnemen met Nicole (0-3 jaar) op 0615956861 en Pamela (4-9 jaar) op 0626106298. 

Ontzettend bedankt voor uw steun en inzet om onze Kinderkerk te bouwen! 

Gods zegen!

Victory Outreach Rijnmond

Pin It on Pinterest

Vind je Victory Outreach leuk?

Deel het dan met je vrienden!