KINDERKERK


Kinderkerk –
Plan je bezoek

Selecteer de datum en tijd wanneer je wilt komen. Alle inschrijvingen worden elke zaterdag tot 18.00 uur verwerkt.

Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met belangrijke informatie. Lees de bevestiging voor aankomst goed door.

Voor vooraf geregistreerde kinderen vanaf 3 maanden t/m 12 jaar ​ hebben wij een kinderprogramma. Gebruik het invulveld ‘aanvullende informatie’ om uw kind met naam, leeftijd en eventuele allergieën te registreren. We hebben plek voor een maximum aantal kinderen per ruimte. Mocht de inschrijving vol zijn, dan laten we dit weten.

Belangrijke informatie
We heten u van harte welkom in Victory Outreach Rijnmond! We bidden en geloven dat onze kerk een thuishaven is en wordt voor velen. Hierin is onze Kinderkerk met bijbelonderwijs, liefde en aandacht onmisbaar. Bij deze ontvangt u onze huisregels met de vraag om deze met uw zoon/dochter te bespreken: 

Registratie; bij uw registratie  kunt u de naam en leeftijd van uw kinderen in de aanvullende informatie opnemen. Niet geregistreerde kinderen kunnen helaas alleen in overleg met de Host naar de kinderkerk.

Brengen; Vanaf 10.45 uur kunt u uw zoon of dochter van vanaf 3 maanden t/m 7 jaar brengen naar het kinderlokaal op de 1e verdieping. Voor de kinderen vanaf 3 maanden t/m 3 jaar kunt u bij aankomst een registratieformulier invullen. De kinderen van 8 t/m 12 jaar blijven in de samenkomst en gaan om 12.00 uur onder begeleiding van de Host naar boven. Hiervoor wordt een signaal gegeven.

Hygiëne; Als u het lokaal van 0-3 jaar wil betreden, maak dan gebruik van de blauwe slofjes. Ze zijn beschikbaar in het kinderlokaal.

Verschonen; wij vragen u om uw kind tot 3 jaar voor het brengen te verschonen. In het invalidetoilet op de begane grond is er een verschoonplek aanwezig

Waardevolle spullen; mocht uw kind in het bezit zijn van o.a. een mobiele telefoon dan kunt u deze voor aankomst in het kinderlokaal innemen. Dit om schade en of verlies te voorkomen.

Ophalen; aan het eind van de samenkomst worden de kinderen direct en alleen door een volwassene opgehaald.

Belangrijk! Vanwege de veiligheid van uw kind en het gebruik van het gebouw, is het belangrijk dat u, voor en na afloop van de samenkomst, toezicht houdt op uw kind(eren).  Het gebruik van de trap naar boven en de Kinderkerk is zonder toezicht van een volwassene is niet toegestaan.

Eten; wij vragen u om iets mee te nemen voor de lunch voor uw zoon of dochter. Voor iedereen is er na afloop een hapje en drankje die we van te voren bij de kinderen uitdelen. Het kan voorkomen dat het eten niet bij alle kinderen in de smaak valt.

Zonbescherming; bij mooi weer gaan we naar buiten. Wij zullen de kinderen insmeren met zonnenbrand (factor 50). Mocht dit een probleem zijn of is uw kind allergisch kunt u dit aangeven.

Bouw je mee?
We willen alle ouders vragen om 1 x per 6 weken de Kinderkerk te ondersteunen. Voor vragen en aanmelding kunt u contact opnemen via: www.vorijnmond.nl/aanmeldformulier-teams

Ontzettend bedankt voor uw steun en inzet om onze Kinderkerk te bouwen! 

Gods zegen!

Victory Outreach Rijnmond

Pin It on Pinterest

Vind je Victory Outreach leuk?

Deel het dan met je vrienden!