Bovennatuurlijke resultaten

Johannes 7:38 zegt Jezus: Wie in Mij gelooft, zoals de schrift zegt: stromen van levend water zullen uit zijn binnenste vloeien (Hij sprak hier over de Heilige Geest)

 

Ezechiël 47:12 En langs de beek, langs de oever ervan, zullen aan deze kant en aan de andere kant allerlei vruchtbomen opkomen, waarvan het blad niet zal verwelken en waarvan de vrucht niet zal opraken. Elke maand zullen ze nieuwe vruchten voortbrengen, want het water ervan stroomt uit het heiligdom. De vrucht ervan zal tot voedsel dienen en het blad ervan tot genezing.

 

De effecten van de rivier zijn bovennatuurlijk

Langs de oever zullen allerlei vruchtbomen groeien

Wanneer het water kan stromen zal de Here Zijn zegen geven op alle gebieden:

  • Als we de straat opgaan zullen mensen tot bekering komen
  • Het evangelie zal doordringen in onze gezinnen en families
  • We zullen de voorziening van God ervaren
  • Financiële doorbraken
  • Deuren gaan open

Ons leven zal gekenmerkt worden door vruchtbare grond. Wat we zaaien zal groeien en vrucht dragen.

 

Elke maand nieuwe vrucht

Dit is niet normaal, dit is bovennatuurlijk en onverklaarbaar. In het natuurlijke is er slechts 1x per jaar oogsttijd. Wij mogen rekenen op een bovennatuurlijke oogst.

 

De vrucht zal ons tot voedsel zijn. Wij mogen rekenen op Gods zorg en voorziening. Het blad van de bomen is tot genezing. Het heeft innerlijke en lichamelijke genezende kracht.

 

Dit komt omdat het water van de bomen stroomt uit het heiligdom. De juiste bron is het enige echte fundament: JEZUS CHRISTUS

 

De vrouw liet haar kruik achter en ging 100% voor Jezus. Loslaten, weggaan, doorgaan, niet meer kunnen staan maar zwemmen en 100% vertrouwen op God. Laat GOD God zijn.

Pin It on Pinterest

Share This

Vind je Victory Outreach leuk?

Deel het dan met je vrienden!